Goldbox

Despre noi:

Cu o vasta experienta in domeniu si cu o filosofie inclinata catre client, Goldbox Romania va ofera cele mai bune servicii de amanet, schimb valutar si consignatie. Amanetam aur, argint, platina, paladiu, orice metale si pietre pretioase, sau bunuri personale la cel mai bun pret de pe piata. Dar asta nu e tot, la noi veti gasi un personal specializat care sa va indrume sa faceti cea mai buna alegere cand vine vorba de bunurile dumneavoastra.

Case de amanet:

Casele de amanet nu ar trebui sa fie doar o alternativa la imprumuturile bancare, acum cu Goldbox Romania puteti fi sigur ca veti obtine cel mai bun curs pentru bunurile personale pe care le detineti. Specialistii nostri vor evalua cu profesionalism si corectitudine aurul, argintul, diamantele sau bunurile personale pe care doriti sa le amanetati. Preluam aur de la clienti in regim de amanet. Preturile la aur sunt cu scop orientativ.

Schimb valutar:

Casa de schimb valutar Goldbox va pune la dispozitie cel mai bun curs de vanzare/cumparare din Cluj Napoca pentru o diversitate mare de monede internationale.In favoarea dumneavoastra, comisionul casei de schimb valutar Goldbox este de 0%.

Consignatii:

Goldbox Romania va mai ofera si servicii de vanzare a bunurilor in regim de consignatie. Detinem orice produs second-hand sau nou (bijuterii, telefoane, laptop, plasme, electrice, scutere, diferite utilitare, motoare, articole sportive, muzicale de croitorie atelier, etc), iar preturile sunt extrem de convenabile oferindu-va si posibilitatea de negociere directa prin telefon. Tot ce trebuie sa faceti e doar sa sunati si sa ne contactati.